Udala se i Holi Valans

Izvor: Mondo, 30.Sep.2012, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udala se i Holi Valans

Australijska pevačica, manekenka i glumica srpskog porekla udala se u subotu za milijardera Nika Kendija, a svadbeno veselje će da traje čak tri dana.

Pored glumice En Hatavej, ovog vikenda je sudbonosno "da" rekla i zvezda australijkih sapunica Holi Valans.

Vančanju, koje je održano u Los Anđelesu, prisustvovali su rodbina i prijatelji para za koje su bili organizovani posebni letovi iz Australije i Velike Britanije odakle je mladoženja.

Holi (29) i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Nik (38) se zabavljaju od 2009. godine, a verili u decembru prošle godine i od tada planiraju svoje trodnevno glamurozno venčanje koje će, prema procenama britanskih medija da košta oko milion funti.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udala se Holi Valans

Izvor: BanjalukaLive.com, 30.Sep.2012

Australijska pjevačica, manekenka i glumica srpskog porijekla udala se u subotu za milijardera Nika Kendija. Vjenčanju, koje je održano u Los Anđelesu, prisustvovali su rodbina i prijatelji para za koje su bili organizovani posebni letovi iz Australije i Velike Britanije odakle je mladoženja. Holi...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.