Učenica (15) je pitala profesora može li da popravi lošu ocenu, a zbog njegovog predloga HITNO JE REAGOVALA POLICIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2018, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učenica (15) je pitala profesora može li da popravi lošu ocenu, a zbog njegovog predloga HITNO JE REAGOVALA POLICIJA

Preti mu 4 godine zatvora

Profesor koji je bio zaposlen u srednjoj školi, optužen je zbog podstrekivanja i navođenja maloletne učenice na seksualne odnose, nakon što je utvrđeno da joj je u zamenu za bolju ocenu tražio bizarnu protivuslugu.

Čarls Pen (41) profesor ekonomije u srednjoj školi Harper Vuds u predgrađu Detroita optužen je da je navodio maloletnu učenicu staru 15 godina da ga oralno zadovolji nakon što ga je ona pitala da li bi mogla da uradi neki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dodatni rad u nadi da će uspeti da popravi ocenu.

Kako se navodi, Pen je ovo ponudio devojčici dok su bili sami, a razgovor je slučajno čula druga učenica koja se nalazia u njihovoj blizini, koja je profesora pedofila i prijavila policiji.

On je tokom istrage napustio posao profesora u srednjoj školi. Ako bude osuđen, najverovatnije će dobiti do četiri godine zatvora.

BONUS VIDEO: UBICA "APAČA" I MOĆNI RAKETNI BACAČ Evo šta sve može oružje koje PUTIN PREPORUČUJE SRBIJI

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.