Ublažena kazna za saobraćajnu nesreću sa dve žrtve

Izvor: Press, 09.Feb.2013, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ublažena kazna za saobraćajnu nesreću sa dve žrtve

Filić je u januaru 2012. godine vozio gotovo 50 kilometara na sat brže od dozvoljene brzine sa leđa pokosio pešake Anđelu S. (17) i Miloša F. (20) dok su išli trotoarom.

Filiću je posle nesreće u kojoj su poginuli mladić i devojka izmereno 1,89 promila alkohola u krvi.

Apelacioni sud je Filiću za saobraćajni udes i neovlašćeno držanje droge izrekao jedinstvenu kaznu od osam godina zatvora.

Filić je od 2007. godine do 2010. godine imao 12 saobraćajnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << prekršaja, od kojih pet zbog vožnje pod dejstvom alkhohola, a dva puta mu je izrečena zabrana vožnje.

"Poslednji put je trebalo u septembru 2011. godine da mu se upiše zaštitna mera zabrane upravljanja vozilom i ta bi mu mera još važila, ali je bio nedostupan policiji", rekao je posle nesreće komandir saobraćajne policije u Smederevu Milisav Dimitrijević.

Dimitrijević je naveo da je Filić imao 12 kaznenih poena, osam meseci zabrane upravljanja motornim vozilom, ali je policiji bio nedostupan i "nije mogla da se realizuje zaštitna mera".

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.