Izvor: Nezavisne Novine, 22.Okt.2017, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo ispred crkve u Čapljini

ČAPLJINA - Tridesetsedmogodšnjak čiji su inicijali J.J. jutros je u Čapljini ubio sugrađanina A.H. /37/, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Portparol kantonalnog MUP-a Ljudevit Marić rekao je da se ubistvo dogodilo jutros oko 3.00 časa ispred crkve u Čapljini.

"Osoba koja je izvršila ubistvo predala se policiji", dodao je Marić.

Pripadnici MUP-a vrše uviđaj na mjestu zločina, prenose federalni mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Čapljina: Ubistvo ispred crkve

Izvor: Mondo, 22.Okt.2017

Tridesetsedmogodišnjak J.J. jutros je u Čapljini ubio sugrađanina A.H. (37), rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Portparol kantonalnog MUP-a Ljudevit Marić rekao je da se ubistvo dogodilo jutros oko 3.00 časa...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.