UBISTVO U ČAPLJINI Upucao sugrađanina ispred crkve, pa se predao policiji

Izvor: Blic, 22.Okt.2017, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBISTVO U ČAPLJINI Upucao sugrađanina ispred crkve, pa se predao policiji

Muškarac J. J. (37) iz Čapljine je rano jutros iz pištolja ubio sugrađanina A. H. (37) kod katoličke crkve u centru Čapljine.

- Ubistvo se dogodilo oko 3 sata iza ponoći u ulici ispred crkve svetog Franje Asiškoga u središtu grada, a izvršeno je vatrenim oružjem - potvrdio je Ljudevit Marić, portparol MUP Hrvatsko-neretvanskog kantona (HNK).

Prema informacijama sa terena muškarac je ubijen jednim hicem u glavu iz pištolja.

Ubica je, nakon toga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prema svedočenju očevidaca, seo na pločnik i čekao dolazak policije i predao se. Prema nezvaničnim informacijama ubijen je vozač taksija iz ovog grada.

Uviđaj na mestu pucnjave obavili su pripadnici Policijske uprave Čapljina.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubistvo ispred crkve u Čapljini

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Okt.2017

ČAPLJINA - Tridesetsedmogodšnjak čiji su inicijali J.J. jutros je u Čapljini ubio sugrađanina A.H. /37/, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona...Portparol kantonalnog MUP-a Ljudevit Marić rekao je da se ubistvo dogodilo jutros oko 3.00 časa ispred crkve...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Predložen pritvor za ubicu taksiste u Čapljini

Izvor: Blic, 22.Okt.2017

Tužilaštvo HNK predložilo je pritvor za Jakova Jelčića (37) zbog sumnje da je u Čapljini ubio taksistu Alenka Hunjića (37)...Tužilaštvo je predložilo pritvor za osumnjičenog u trajanju od 24 sata. Hunjić je ubijen hicem iz pištolja tri sata iza ponoći ispred crkve, nakon čega je Jelčić...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.