Ubio prvo snaju pa sebe

Izvor: Mondo, 28.Apr.2013, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio prvo snaju pa sebe

U Šidu je ispred porodične kuće, B.D. (66) hicima iz pištolja usmrtio snahu pa sebe, saopštila je danas Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.

Tragedija se dogodila sinoć u 18.40 sati. Uviđaj na licu mesta izvršio je dežurni istražni sudija Višeg suda u Sremskoj Mitrovici, u prisustvu zamenika višeg javnog tužioca i policije.

Na osnovu naredbe sudije, tela nastradalih prevezena su u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, radi sudsko-medicinske obdukcije, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug, foto: Guliver/Getty Images, ilustracija)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubistvo i samoubistvo u Šidu

Izvor: Večernje novosti, 28.Apr.2013

U Šidu je ispred porodične kuće, B.D. (66) hicima iz pištolja usmrtio snahu pa sebe, saopštila je u nedelju Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici. Tragedija se dogodila u petak uveče u 18.40 sati. Uviđaj na licu mesta izvršio je dežurni istražni sudija Višeg suda u Sremskoj Mitrovici, u prisustvu...

Nastavak na Večernje novosti...

TEŠKA NESREĆA KOD ČAČKA: Mladić poginuo kada je udario kolima u stablo drveta

Izvor: S media, 28.Apr.2013

Jovan D.(21) iz Mrčajevaca poginuo je na licu mesta u Mršincima, kod Čačka, kada je automobilom "folksvagen-vento", kojim je upravljao iz pravca Slatine, sleteo pored puta. Automobil je potom udario u stablo drveta, gde se vozilo i zaustavilo, saopšteno je danas iz čačanske Policijske uprave...Nesreća...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.