Izvor: S media, 28.Apr.2013, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORODIČNA TRAGEDIJA U ŠIDU: Ubio snaju, pa presudio i sebi

U Šidu je ispred porodične kuće, B.D. (66) hicima iz pištolja usmrtio snaju, pa sebe, saopštila je danas Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.

Tragedija se dogodila sinoć u 18.40 sati. Uviđaj na licu mesta izvršio je dežurni istražni sudija Višeg suda u Sremskoj Mitrovici, u prisustvu zamenika višeg javnog tužioca i policije.

Na osnovu naredbe sudije, tela nastradalih prevezena su u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, radi sudsko-medicinske obdukcije, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug)

Foto: Guliver/Thinkstock (ilustracija)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠID: Ubio snaju, pa presudio sebi!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Apr.2013

Tragedija se dogodila juče u 18.40 sati ispred porodične kuće B. D. (66) koji je hicima iz pištolja usmrtio sinovljevu ženu

Nastavak na Telegraf.rs...

Šid: Ubio snahu, pa presudio sebi

Izvor: Večernje novosti, 28.Apr.2013

TeŽak zločin u Šidu. U subotu uveče, oko 18.30 časova, u Ulici Veljka Paunovića 82, šezdesetšestogodinji B. D. je u dvorištu kuće svoga brata hicem iz pištolja ubio svoju snahu Jelenu (40), majku dva sina od 13 i 18 godina, a onda na ulici ispalio i sebi metak u glavu. Razlog za ovaj teški...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.