Ubiću se, ne mogu na robiju Goran Jevtić u panici zbog presude, traži UTEHU U KOLEGAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ubiću se, ne mogu na robiju" Goran Jevtić u panici zbog presude, traži UTEHU U KOLEGAMA

Luka tvrdi da je Jevtić dobio "sramno malu kaznu, jer mu je uništio život"

Ako budem morao u zatvor, ubiću se ili ću pobeći iz zemlje. Ja ne mogu na robiju, ne bih to preživeo! - ovim rečima se Goran Jevtić žalio kolegama glumcima nakon što ga je Viši sud u Somboru prošle sedmice osudio na deset meseci zatvora zbog seksualnog zlostavljanja dečaka.

Poznati glumac je 15. juna 2014. u toaletu somborskog Narodnog pozorišta gurnuo tada 15-godišnjeg Luku Krčevinca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u boks gde je WC šolja, skinuo mu pantalone, pa dečakov penis stavio u svoja usta i za to vreme masturbirao.

Jevtićev kolega, koji nije želeo da ga imenujemo, kazao nam je da je većina glumaca u početku podržavala Gorana, jer su mislili da je cela priča o obljubi maloletnika "prenaduvana".

- Svi znamo da je Gondža, kako ga mi kolege glumci zovemo, homoseksualac, ali verovali smo mu kad nam je tvrdio da je ta priča o zlostavljanju dečaka laž. Bilo mi ga je žao čak i kad sam čuo da će morati na robiju. Međutim, kad sam u medijima pročitao detalje iz presude i kad sam pogledao ispovest tog dečaka, šokirao sam se! Da je samo pola od toga što je taj mladić ispričao istina, to je strašno! Jevtić nije smeo da pipne dečaka i tačka! Zaslužio je robiju - izričit je jedan poznati glumac.

On dodaje i da je Goran u strašnoj panici otkad je čuo da mu je kazna od deset meseci kućnog zatvora zamenjena "pravom" robijom.

- On je van sebe od straha. Više puta je ponovio pred kolegama da će se ubiti ako ga pošalju u zatvor ili će morati da pobegne iz zemlje. Oduzme se od straha kad samo pomisli da će 24 sata dnevno deliti ćeliju s drugim osuđenicima - kaže sagovornik.

- Presuda vređa sve žrtve seksualnih predatora i degradira svu agoniju koja se meni dogodila - ogorčen je Krčevinac, koji je posle zlostavljanja morao da napusti redovno školovanje pošto su ga drugovi u školi zadirkivali da je gej.

Iz istog razloga je ostavio i fudbal, posle 10 godina treniranja, a svi snovi da postane glumac otišli su u nepovrat. Na pitanje da li ga je Jevtić kontaktirao u poslednjih pet godina Luka kaže da nije, ali ga je stretao na suđenjima.

- U sudnici je bio uplašen i zbunjen. Nije mi se obratio nijednom, niti me je pogledao u oči. Ja sam nekoliko puta odreagovao kad je Jevtić lagao sudiju, tvrdeći da sam ja spopadao njega te noći u pozorištu. Stvarno nisam mogao da ćutim na tu količinu laži i izmišljotina - naveo je Luka.

On dodaje i da bi sad, sa 20 godina, drugačije reagovao kad bi ga Jevtić napastvovao.

- Naravno da mu ne bih dozvolio da me pipne, ali u onom trenutku imao sam samo 15 godina i nisam znao kako drugačije da odreagujem. Zaledio sam se od straha, molio ga da me ostavi na miru, jedva sam pobegao... Krivo mi je zbog toga, ali prosto tako je kako je. I da ga sad vidim negde na ulici, posle svega, okrenuo bih glavu. Nisam tip koji bi se fizički obračunavao, niti me to interesuje. On je sada fizički mnogo slabiji od mene, a naučen sam da ne diram slabije. Okrenuo bih glavu, da ga ne gledam - rekao je Krčevinac, koji je odlučio da se aktivno uključi u borbu protiv pedofilije i da pomogne drugima koji su se našli u sličnim situacijama:

A post shared by Serbian Casting Agency (@savtajglumac) on Dec 15, 2013 at 3:48am PST

- Imam nameru da se borim protiv pedofila i pedofilije na svim poljima. To sam rekao i momcima iz pokreta "Levijatan", da ću učestvovati u svakoj akciji i gde god budem mogao da govorim o ovom problemu. Smatram da je to jedan vid prevencije - rekao je on.

Luka, inače, poznaje još dvojicu mladića koje je Jevtić svojevremeno seksualno napastvovao, ali oni, prema njegovim rečima, još nemaju hrabrosti da javno istupe i opišu kroz kakvu su agoniju prošli s glumcem.

Luka Krčevinac je četiri dana nakon seksualnog zlostavljanja otišao na prvi pregled kod psihijatra, a zatim je godinama redovno primao terapije.

Last night in Belgrade - hilarious #goranjevtić delivering the timeless caracter of #živka #godpodjaministarka #branislavnušić #pozoriste #buha #theatre

A post shared by ana kovacevic (@mirilonamarik) on Oct 31, 2015 at 4:09am PDT

- Skrušenog stava, ima osećaj zgranutosti, uznemiren, visoko anksiozan, potišten, ima košmarne snove i vraćaju mu se slike katastrofičnog događaja..." Preporučena mu je psihoterapija, a prepisani su mu lekovi za smirenje "bromazepam" i "zoloft" za depresiju i anksioznost - piše u medicinskom izveštaju.

Koliku je Luka traumu preživeo, vidi se i po tome koliko je sporo napredovao njegov psihički oporavak. Skoro godinu i po dana nakon traumatičnog događaja psihijatar mu je u nalazu iz novembra 2015. konstatovao:

- Uzrujan, neraspoložen, izbegava društvo, loše spava... Prešao je na vanredno školovanje zbog zadirkivanja drugih učenika i izostanaka iz škole zbog lečenja... - zapisao je psihijatar.

BONUS VIDEO: Snimak koji je razbesneo milione: Zaronio je u dubine mora, a onda je video prizor od kojeg se SLEDIO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Goran Jevtić pre zatvora ide na put u Južnu Afriku: Da li je to način da izbegne robiju za obljubu dečaka?

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019

Obljuba se dogodila 15. juna 2014. u somborskom pozorištu kada je glumac na silu uvukao u toalet maloletnika i počeo da ga oralno zadovoljava...Kako se saznaje, Goranu Jevtiću, koji je nedavno osuđen na deset meseci zatvora zbog obljube tada maloletnog Luke Krčedinca (21), sud nije naložio oduzimanje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.