Ubedljiv trijumf vaterpolista Naisa

Izvor: NTV.rs, 24.Jan.2015, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubedljiv trijumf vaterpolista Naisa

Vaterpolisti Naisa ostvarili su novu pobedu u Prvoj „A“ ligi. Oni su u šestom kolu savladali pred svojim navijačima ekipu Zemuna rezultatom 14 : 5. Po četvrtinama: 2 : 1, 3 : 1, 3 : 2 i 6 : 1.
Od prvog do poslednjeg trenutka meča domaći su kontrolisali igru i rezultat. Prednost je rasla iz minuta u minut do konačnih + 9. U odnosu na prethodne utakmice na ovoj su „vilenjaci“ imali dobru realizaciju igrača više. Na golu Nišlija ponovo je blistao Igor Lazić sa 13 odbrana, >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << koga je u finišu meča zamenio Dejan Ilić, što su njegovi prvi minuti ove sezone. U pobedničkom timu efikasnošću su se istakli Uroš Vasić sa pet, te Miloš Popović i Predrag Nosović sa po dva postignuta gola.
Novom pobedom Nais se približio timovima iz vrha tabele, a u narednom kolu niške vaterpoliste čeka gostovanje u Beogradu kod ekipe Singidunuma.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.