(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) UŽAS NA SVADBI U BEJRUTU: Mladenci se slikali, a onda je strašna eksplozija zatresla ceo grad

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2020, 12:55

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) UŽAS NA SVADBI U BEJRUTU: Mladenci se slikali, a onda je strašna eksplozija zatresla ceo grad

Poginulo najmanje 154 ljudi

Stravična eksplozija dogodila se u utorak u Bejrutu, glavnom gradu Libana. Poginulo je najmanje 154 ljudi, a više od 5.000 je povređeno. Ovaj događaj šokirao je ceo svet, a snimci ne prestaju da kruže na društvenim mrežama.

Tako se pojavio i snimak mladog para koji se fotografisao za svoje venčanje.

My Hope is that they are ok 💔

Our hearts are with Beirut, Lebanon pic.twitter.com/USOd2NaXBa

— StanceGrounded >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@_SJPeace_) August 7, 2020

Stajali su zagrljeni, gledali se zaljubljeno, a onda je usledila eksplozija i sve je krenulo da se ruši. Na njihovim licama je trenutak pre eskplozije mogla da se vidi zbunjenost i zabrinutost jer nisu znali šta se dešava.

Sve oko njih je bilo ispunjeno dimom i prašinom, a oko para su leteli komadići stakla sa razbijenih prozora i izloga. U prvom trenutku nastao je opšti metež, ali se kasnije, bar kroz komentare na Tviteru, saznalo da mladenci nisu stradali.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.