(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Policajci silovali maloletnu odbojkašicu reprezentacije! Zatekli je kako ima s*ks i ucenili je! Usledili otkazi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2019, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Policajci silovali maloletnu odbojkašicu reprezentacije! Zatekli je kako ima s*ks i ucenili je! Usledili otkazi!

U Anapi u Rusiji su pripadnici policije silovali 17-godišnju članicu ruske reprezentacije u odbojci na pesku.

Jedanaest policajaca je otpušteno nakon skandala sa prinudom 17-godišnje odbojkašice na seks.

Prema regionalnom šefu Ministarstva unutrašnjih poslova, četiri službenika patrolne službe, čiji su zaposleni optuženi, kao i nekoliko službenika policije iz rukovodstva Ministarstva unutrašnjih poslova u Krasnodaru, otpušteni su sa svojih položaja. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Oni su suspendovani pošto je trener maloletnog sportiste rekao policiji da su devojčicu silovali policajci.

Podsećamo, oni su zastrašili sportistkinju odeljenjem za maloletnike, primoravši je na intimnu vezu s njima.

Ovo se dogodilo u noći 26. avgusta u selu Vitiazevo kod Anape. Odbojkašica se opuštala na plaži sa svojom starijom prijateljicom dok im nisu prišla tri policajca. Oni su joj pretili odeljenjem za maloletnike, jer se navodno ponašala nemoralno.

https://t.co/Q3JJFncVL6

— Vyacheslav Savinov (@Vyach_Savinov) September 23, 2019

Prema istrazi, policajci su počeli da ubeđuju maloletnicu da stupi u intimnu vezu s njima, obećavši zauzvrat da je neće pozvati na odgovornost, a navodno su je prethodno i zatekli kako ima seks na javnom mestu.

Devojka, strahujući za svoju sportsku karijeru i u strahu od skandala, složila se.

Izrazito eksplicitan i unemirujući video-snimak možete pogledati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.