(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) NEVIĐENA TRAGEDIJA: Navijač u Alžiru ubio kamerunskog fudbalera!

Izvor: Kurir, 24.Avg.2014, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) NEVIĐENA TRAGEDIJA: Navijač u Alžiru ubio kamerunskog fudbalera!

ALŽIR - Kamerunski fudbaler Albert Ebose preminuo je pošto su ga navijači pogodili tvrdim predmetom na utakmici alžirske lige.

Lokalni mediji navode da je Ebose, koji igra za JS Kabiliju, pogođen na kraju utakmice u kojoj je njegov tim poražen od USM Alžera sa 2:1. Ebose (24) je postigao jedini gol za svoj tim sa penala na ovom meču, a onda je gol proslavio tako što je plesao pored korner zastavice. Međutim, kada je izlazio sa terena Ebose je pogođen kamenom u glavu. Mladi fudbaler je pao na zemlju, a onda je nekoliko minuta kasnije preminuo.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Fudbaler umro od udarca kamenom u glavu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Avg.2014

Kamerunski fudbaler Albert Ebose umro je danas pošto je bio pogođen sa tribina tokom utakmice u Alžiru, u čijoj ligi je bio vodeći strelac...Ebose je imao 24 godine, a proglašen je mrtvim nakon što je prenet u bolnicu u gradu Tizi Uzu, preneo je večeras Bi-Bi-Si...Napadač kluba JS Kabile pogođen...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.