(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) KRUŽI LAŽNI SNIMAK LIKVIDACIJE ŠKALJARACA U ATINI: Ovi detalji otkrivaju istinu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2020, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) KRUŽI LAŽNI SNIMAK LIKVIDACIJE ŠKALJARACA U ATINI: Ovi detalji otkrivaju istinu!

Internetom kruži lažni snimak ubistva vođe škaljaraca u Atini, gde navodno maskirani napadači brutalno likvidiraju Igora Dedovića (43) i Stevana Stamatovića (43).

Naime, u trenutku stravične likvidacije Crnogoraca za stolom je bilo 10 ljudi, među kojima su bili i žene i deca, a na lažnom snimku koji kruži internetom vidi se ubistvo u skoro praznom restoranu.

Takođe, radi se o starom snimku, a preko njega je napisano rus_criminal, te se radi o snimku iz Rusije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Još jedan dokaz da snimak nije nastao u restoranu u Atini u kojem su ubijeni Dedović i Stamatović je i enterijer ugostiteljskog objekta.

Podsetimo, ubistvo se dogodio u nedelju kada su četvorica počinioca, noseći marame i kapuljače, ušli u restoran oko 18 i 30 sati. Prišli su stolu za kojim su sedeli Stamatović i Dedović sa svojim ženama i decom.

- Egzekutori su bili profesionalci i iskusni u korišćenju oružja. Pucali su na svoje žrtve mirno i tačno. Ispalili su oko 25 metaka iz neposredne blizine , ciljajući u glavu i grudi Dedovića i Stamatovića. To ukazuje ili na mržnju ili koliko su želeli da budu sigurni da njihove žrtve neće preživeti. Odmah su otišli ​​do stola za kojim su sedeli sa porodicama i ubili ih bez drugih žrtava - rekao je policijski izvor za grčki portal eonoe.

Ostala dvojica napadača pazili na ostale goste lokala i držala ih na nišanu, prenose grčki mediji. Nakon likvidacije napadači su pobegli sa mesta zločina.

Lažni i uznemirujući video možete pogledati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.