(UZNEMIRUJUĆI SNIMCI) POTRESNE SCENE IZ PODGORICE: Policija u Crnoj Gori hapsi oca, deca vrište i brane ga svim silama (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 15:20

(UZNEMIRUJUĆI SNIMCI) POTRESNE SCENE IZ PODGORICE: Policija u Crnoj Gori hapsi oca, deca vrište i brane ga svim silama (VIDEO)

Društvenim mrežama se šire snimci jučerašnjeg privođenja oca dvoje maloletne dece iz Podgorice, koji je na brutalan način izvučen iz kuće dok deca vrište i pokušavaju da ga odbrane od policije.

Na snimku se vide očajna deca kako plaču i dozivaju oca koga odvode u maricu i pokušavaju da pobegnu od majke koja je, kako se navodi po mrežama, nasilna.

Socijalni radnici su potpuno ignorisali vriske i plač mališana, dok je komšijama navodno priprećeno da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne mešaju da ne bi bili uhapšeni.

A post shared by nvo_budimo_humani (@budimo_humani_cg)

Za sada nije poznato šta je dovelo do ovakvog ponašanja nadležnih i hapšenja oca.

Ministar finansija i socijalnog staranja Crne Gore Milojko Spajić rekao je da oštro osuđuje postupanje svih koji su učestvovali u ovom incidentu.

A post shared by nvo_budimo_humani (@budimo_humani_cg)

- I policijskih službenika, roditelja, sudskog izvršitelja (koji, koliko sam upoznat, nije bio prisutan, a morao je biti), Centra za socijalni rad i tražiću od nadležnih organa utvrđivanje odgovornosti svih njih - napisao je Spajić na tviteru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.