UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Procurile jezive fotografije leša tinejdžera koji se upucao posle krvavog pira u školi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2018, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Procurile jezive fotografije leša tinejdžera koji se upucao posle krvavog pira u školi!

Iako je prvobitno bilo javljeno de se radi o terorističkom napadu, nakon što je identifikovan napadač, objavljeno je da je u pitanju kriminalni akt

Ruski mediji objavili su jezive fotografije tela ubice Vladislava Rosljakova (18) koji je ubio 19 osoba, većinom dece i ranio više desetina u Politehničkoj školi u Kerču a zatim izvršio samoubistvo.

Njegov leš pronađen je na drugom spratu u biblioteci škole. Na fotaografijama koje je objavio Telegram kanal 112 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vidi kako tinejdžer u beloj majci, crnim farmerkama i vojničkim čizmama leži krvav pored polica sa knjigama i puškom u rukama.

Pored njega pronađena je torba puna eksplozivnih naprava i municije. Da podsetimo u Politehničkoj školi oko 14 sati začula se snažna eksplozija a zatim i pucnjava.

Svedoci kažu da su videli muškaraca kako ubija portira, a da je zatim došlo do eksplozije i ponovo pucnjave.

- Deca su padala pokošena - ispričao je jedan očevidac događaja RT.

- Zaustavio sam se i video da se grupa ljudi skuplja kod tehničke škole. Prišao sam da vidim šta se dešava. Tamo su se već nalazila vozila Hitne pomoći, državna saobraćajna inspekcija, vojska, policija, vatrogasci. Iznosili su žrtve. Glavni ulaz je bio razrušen, u prizemlju nije bilo prozora - naveo je on.

Motiv masakra još nije poznat. .

Pratite nas na našem instagramu Srbijadanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.