(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) Policijska brutalnost na delu: Prebili muškarca u Srebreniku koji nije pružao otpor

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 15:50

(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) Policijska brutalnost na delu: Prebili muškarca u Srebreniku koji nije pružao otpor

Na snimku se vidi da muškarcu prilaze dvojica policajaca koji kreću da ga udaraju

Na društvenim mrežama se nedavno pojavio snimak koji je napravljen u Srebreniku, na kojem se vidi kako dvojica policajaca tuku muškarca.

U komentarima se kaže da se događaj odigrao u sredu oko 19:30 sati, a prema zasad nepotvrđenim informacijama, sve se odigralo u starom delu Srebrenika, u blizini tvrđave “Gradina”.

Za sada nije poznato zašto su policajci pribegli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << upotrebi sile obzirom da je na snimku vidljivo da muškarac nije pokazivao nikakve znakove nasilničkog ponašanja.

UZNEMIRUJUĆE / Snimak policijske brutalnosti u Srebreniku ⬇️ #srebrenik pic.twitter.com/vmjUpc0JGB

— Dnevni avaz (@DnevniAvaz) July 25, 2021

Na snimku se vidi da muškarcu prilaze dvojica policajaca, nakon čega ga jedan od njih udara u glavu usled čega muškarac pada na pod.

Nakon toga ga isti policajac udara nogom dok leži na zemlji, a nakon toga ga odvode van kadra.

Iz policije se još nisu oglasili o ovom slučaju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.