UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Dadilja u igraonici ŠAMARALA dvogodišnjeg dečaka! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Dadilja u igraonici ŠAMARALA dvogodišnjeg dečaka! (VIDEO)

Dadilja uhapšena.

Policija u Skoplju uhapsila je dadilju zbog fizičkog napada na dvogodišnje dete koje je čuvala, saopštilo je u petak Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije.

- Ž. P. (59) uhapšena je u četvrtak oko 16 časova, nakon što je vlasnik ugostiteljskog objekta prijavio da je u njegovoj "igraonici" ona "fizički napala maloletno dete" - prenose mediji.

Policija i skopski tužilac koji su izvršili uviđaj, utvrdili su da je Ž. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << P. radila kao dadilja kod Skopljanke D. D. (43) i da je fizički napala njenog dvogodišnjeg sina.

Na snimku sa nadzorne kamere, koji je neposredno posle hapšenja objavljen vidi se da žena u "igraonici" kafića šamara dete i grubo ga gura da sedne na stolicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UHAPŠENA DADILJA U SKOPLJU: Šamarala dečaka u igraonici, kamere sve snimile! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 23.Nov.2019

Policija u Skoplju uhapsila je dadilju zbog fizičkog napada na dvogodišnje dete koje je čuvala, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.