(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Fotografije sa lica mesta gde je VOZ USMRTIO DETE (3) kada ga je majka vraćala iz vrtića

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2017, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Fotografije sa lica mesta gde je VOZ USMRTIO DETE (3) kada ga je majka vraćala iz vrtića

Dete je nakon udesa davalo znakove života, ali je kasnije preminulo

Trogodišnji dečak Adis Agović poginuo je juče u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na pružnom prelazu u barskom naselju Ilino kada je putnički voz iz Podgorice udario u automobil reno u kome su bili majka i sin. Dete je nakon udesa davalo znakove života, prevezeno je u Opšu bolnicu Bar, ali i pored napora lekara borba za njegov život je izgubljena.

U Opštoj bolnici Bar srekli su prema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvim lekarskim pregledima, majka Sabiha (35) nema teške telesne povrede.

Prema kazivanju svedoka majka je nakon posla dete uzela iz vrtića i vozilom krenula kući. Vozila je ulicom koja je paralelna sa železničkom prugom malo ispred voza.

Koliko žestok je bio sudar svedoči i to da je automobil u potpunosti uništen.

Skretanje u levo ka gornjem Ilinu, bilo je kobno jer je na pružnom prelazu u vozilo udario putnički voz koji se kretao iz Podgorice ka Baru. Voz je vukao automobil 100-tinjak metara.

Nesreća koja se dogodila u 15:25 je mogla biti još veća da je na stajalištu bilo putnika, ili pešaka jer je vozilo u kome su bili majka i dete pokidalo stubove metalne konstrukcije stajališta.

Nakon guranja vozila, deformisani automobil je silina voza odbacila desetak metara u jarak. Majka je izašla iz automobila, i uz pomoć slučajnog prolaznika izvukli su maloletno dete iz smrskanog dela vozila, kažu očevici.

Na licu mesta je izašao tužilac i veštak koji će utvrditi kako je došlo do nesreće. Tužilac je naložio da se ispita mašinovođa kome je uzeta krv i urin radi analize na eventualno prisustvo alkohola.

Pružni prelaz u Ilinu je godinama crna tačaka na crnogorskim prugama, bez rampe, samo sa svetlosno- zvučnom signalizacijom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.