UZNEMIRUJUĆE: Žena uhapšena zbog sumnje da je ubila devojčicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 23:56

UZNEMIRUJUĆE: Žena uhapšena zbog sumnje da je ubila devojčicu

Pretpostavlja se da je osumnjičena za ubistvo poznata detetu.

Žena je uhapšena zbog sumnje za ubistvo nakon što je desetogodišnja devojčica pronađena mrtva u Rauli Redžisu u Zapadnom Midlendsu.

Policija je saopštila da je dete sa povredama pronašla na adresi u Robin Klouzu u ponedeljak oko 12.10 časova.

Na licu mesta je potvrđeno da je dete mrtvo.

Jedna 33-godišnja žena, za koju se pretpostavlja da je poznata detetu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uhapšena je i privedena na ispitivanje.

- Devojčica je tragično izgubila život i naše misli su sa njenim najmilijima i svima onima koji su pogođeni ovim užasnim događajem - rekao je detektiv-inspektor Den Džerat

- Znamo koliko će ovo biti šokantno i uznemirujuće za zajednicu i nastavićemo da održavamo prisustvo policije ovde i nudimo našu podršku u ovoj oblasti u narednim danima - dodao je.

- Osumnjičena je uhapšena i detektivi u potpunosti istražuju okolnosti oko ove tužne smrti - zaključio je detektiv.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf/Autor: M. P.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.