UZNEMIRUJUĆE: Osvetnici ubili 7 mušakaraca i ostavili ih u stolicama

Izvor: Kurir, 24.Mar.2013, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZNEMIRUJUĆE: Osvetnici ubili 7 mušakaraca i ostavili ih u stolicama

Upozorenje! Ovo će se dogoditi lopovima, otmičarima, seksualnim prestupnicima i iznuđivačima, piše na jednoj od poruka

URUAPAN - Mrtva tela sedmerice muškaraca pronađena su juče u Uruapanu u meksičkoj državi Mičoakan. Da stvar bude još stravičnija, muškarci, ubijeni hicima, pronađeni su zavezani za plastične stolice poslagane uz ulicu, a nekima od njih na grudi su šiljcima za led zabijene preteće poruke.

"Upozorenje! Ovo će se dogoditi lopovima, otmičarima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << seksualnim prestupnicima i iznuđivačima", piše na jednoj od poruka.

Motiv ubistva nije poznat.

Sedmerica mrtvih muškaraca pronađeni su i u državi Gerero. Naoružani muškarci u petak su upali u bar u Sijudad Altamiranu i počeli da pucaju, a u napadu su poginula četiri civila i tri federalna agenta koja u tom trenutku nisu bila na dužnosti.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

UZNEMIRUJUĆE: Osvetnici ubili 7 muškaraca i ostavili ih u stolicama

Izvor: Kurir, 24.Mar.2013

Upozorenje! Ovo će se dogoditi lopovima, otmičarima, seksualnim prestupnicima i iznuđivačima, piše na jednoj od poruka..URUAPAN - Mrtva tela sedmerice muškaraca pronađena su juče u Uruapanu u meksičkoj državi Mičoakan. Da stvar bude još stravičnija, muškarci, ubijeni hicima, pronađeni...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.