UZMITE VUČIĆEVE VAKCINE Erdogan oduvao Izetbegovića posle sramnog ponašanje nakon donacije Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 23:58

"UZMITE VUČIĆEVE VAKCINE" Erdogan "oduvao" Izetbegovića posle sramnog ponašanje nakon donacije Srbije

Bivši obaveštajac Božidar Spasić je u gostovanju u emisiji "Hit tvit" na TV Pinku otkrio je, kako kaže, jedan obaveštajni podatak koji niko do večeras nije znao.

Naime, u delu emisije u kojem su gosti - premijerka Ana Brnabić, marketinški stručnjak Nebojša Krstić i Spasić, komentarisali besmislenu izjavu ministarke spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Bisere Turković o tome kako su vakcine Astrazeneke koje je njenoj zemlji donirala Srbija, u stvari, cepiva za siromašne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zemlje, nekadašnji obaveštajac je istakao da to i nisu njene reči.

- Znate ko to govori? To govori Bakir Izetbegović, ne mislite valjda da bi ona mogla da smisli tako nešto? Evo, sad ću ja vama da kažem jedan obaveštajni podatak, koji ne znate, ali večeras ćete da saznate. Bakir Izetbegović je zvao predsednika Turske Erdogana i tražio mu: "Daj mi ti ovo što šalje Vučić", a znate šta mu je Erdogan odgovorio? Uzmite Vučićeve vakcine! - rekao je Spasić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.