Vučić obišao OŠ Svetislav Golubović Mitraljeta FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 01.Sep.2023, 08:11

Vučić obišao OŠ "Svetislav Golubović Mitraljeta" FOTO/VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je nadograđenu i renoviranu zgradu OŠ "Svetislav Golubović Mitraljeta" u Batajnici.

Vučićev obilazak započet je intoniranjem himne "Bože pravde".

Za obnovu OŠ Svetislav Golubović Mitraljeta u Zemunuje uloženo 340.746.000 dinara, a predsednik ovu školu obilazi povodom početka nove školske godine.

Pored Vučića prisutni su bili i ministarka prosvete Slavića Đukić Dejanović, kao i gradonačelnik Beograda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Aleksandar Šapić.

Vučić je obišao biblioteku ove osnovne škole.

Predsednik je podsetio da su na ovoj školi bile samo dve male rekonstrukcije od 1969. godine.

Predsednik Srbije se zatim pozdravio sa đacima prvacima koji su ga dočekali oduševljenim uzvicima i poželio im da budu odlični đaci, vredni i marljivi kako bi postigli sve što požele.

Direktor je rekao da svaka učionica ima projektor i interaktivnu tablu.

Mališani su priredili bogat sadržajni program praćen pesmama i koreografijama.

Učenici su pozdravili predsednika Vučića i sve prisutne, zahvaljujući što će ovu školsku godinu započeti u novoj i renoviranoj zgradi. Nakon ove posete predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas će otići u obilazak Lovćenca, Subotice i Palića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.