UŽIVO Ranjeni Srbin stabilno; Oglasio se NATO; Vučić poslao jasnu poruku; Nema povlačenja VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 13.Okt.2021, 09:40

UŽIVO Ranjeni Srbin stabilno; Oglasio se NATO; Vučić poslao jasnu poruku; "Nema povlačenja" VIDEO/FOTO

U severnom delu Kosovske Mitrovice izvršena je akcija kosovske policije, a građani su bili na ulicama. Bačen je i suzavac. U akciji je ranjen Srbin.

Kako prenosi reporter Kosovo onlajna, kosovska policija koja je došla iz Južne Mitrovice upala je u jednu od gradskih apoteka kako bi proverila kosovske carinske papire.

Nakon toga se narod okupio, izražavajući nezadovoljstvo pomenutom akcijom, a situacija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je eskalirala kada je Kosovska policija počela da baca šok bombe i suzavac.

Dešavanja u Kosovskoj Mitrovici pratite u blogu uživo na B92.net.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić u Raški razgovarao sa Srbima sa KiM posle incidenata u severnoj Mitrovici i Zvečanu

Izvor: RTS, 13.Okt.2021

Suzavac, šok-bombe, sirene, teško ranjeni Srećko Sofronijević u Zvečanu, koji je u bolnici u severnom delu Mitrovice, deset povređenih Srba i ostaci na stotine ispaljenih metaka u Mitrovici i Zvečanu, to je slika koju su za sobom ostavili pripadnici kosovske policije. Kod mesta Rudare...

Nastavak na RTS...

"NE NASEDAJTE" Oglasio se Kurti povodom incidenta na Kosovu

Izvor: Blic, 13.Okt.2021

Premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti izjavio je da je današnja akcija Kosovske policije bila usmerena protiv švercera u Prištini, Peći i u severnom i južnom delu Kosovske Mitrovice.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.