(UŽIVO) PROTEST PROTIV DIKTATURE (DAN 6) Masa se skuplja kod zgrade Vlade (VIDEO)

Izvor: Blic, 08.Apr.2017, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UŽIVO) PROTEST "PROTIV DIKTATURE" (DAN 6) Masa se skuplja kod zgrade Vlade (VIDEO)

Šesti "Protest protiv diktature" počeo je danas ispred zgrade Vlade Srbije. Sve informacije najbrže ćete, kao i do sada, saznati na sajtu "Blica".

OKUPLJANJE U PODNE

Za razliku od prethodnih pet okupljanja koja su bila ispred Skupštine u 18 sati, skup je danas zakazan za podne i to ispred zgrade Vlade.

U isto vreme protestuju članovi Vojnog i Policijskog sindikata.

Na razglas puštena je muzika, a grme i pištaljke i vuvuzle. Zatvorena je Nemanjina i Kneza Miloša za saobraćaj. Među okupljenima su i predstavnici Inicijative " Ne da(vi)mo Beograd" koji nose njihove već prepoznatljive zastave.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(UŽIVO) PROTEST "PROTIV DIKTATURE" (DAN 6) Masa se skuplja kod zgrade Vlade, minut ćutanja za stradale pilote(VIDEO)

Izvor: Blic, 08.Apr.2017

Šesti "Protest protiv diktature" počeo je danas ispred zgrade Vlade Srbije. Sve informacije najbrže ćete, kao i do sada, saznati na sajtu "Blica"...MINUT ĆUTANJA..Okupljeni su još jednom odala poštu stradalim pilotima kraj Šapca, minutom ćutanja, a tišina se nastavila i uz puštenu himnu "Bože,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.