(UŽIVO) PROTEST PROTIV DIKTATIRE (DAN 6) Masa se skuplja kod zgrade Vlade

Izvor: Blic, 08.Apr.2017, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UŽIVO) PROTEST "PROTIV DIKTATIRE" (DAN 6) Masa se skuplja kod zgrade Vlade

Šesti "Protest protiv diktature" počeo je danas ispred Skupštine. Sve informacije najbrže ćete, kao i do sada, saznati na sajtu "Blica".

OKUPLJANJE U PODNE

Za razliku od prethodnih pet okupljanja koja su bila ispred Skupštine u 18 sati, skup je danas zakazan za podne i to isred zgrade Vlade. U isto vreme protestuju članovi Vojnog i policijskog sindikata. Na razglas puštena je muzika, a grme i pištaljke i vuvuzle.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(UŽIVO) PROTEST "PROTIV DIKTATURE" (DAN 6) Masa se skuplja kod zgrade Vlade (VIDEO)

Izvor: Blic, 08.Apr.2017

Šesti "Protest protiv diktature" počeo je danas ispred zgrade Vlade Srbije. Sve informacije najbrže ćete, kao i do sada, saznati na sajtu "Blica"...OKUPLJANJE U PODNE..Za razliku od prethodnih pet okupljanja koja su bila ispred Skupštine u 18 sati, skup je danas zakazan za podne i to ispred zgrade...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.