UZBUNA NA AERODROMU U SOFIJI Policija demantuje da je nađen eksploziv

Izvor: Blic, 01.Dec.2015, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZBUNA NA AERODROMU U SOFIJI Policija demantuje da je nađen eksploziv

Ministarstvo unutrašnjih poslova Bugarske demantovalo je danas da je pronađena eksplozivna naprava u kombiju, parkiranom ispred zgrade međunarodnog aerodroma u Sofiji.

"Trenutno, specijalisti nastavljaju da vrše provere unutar kombija, koji je pomeren na sigurno. Do 15 časova po lokalnom vremenu, eksplozivna naprava nije pronađena. Provere se nastavljaju", saopštila je Služba za odnose sa javnošću tog ministarstva, prenosi TASS.

Ranije je portparol aerodroma >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Danijela Veleva rekla da je eksplozivna naprava pronađena u kombiju, parkiranom u blizini Terminala 1, a da policija pokušava da demontira uređaj, preneo je Rojters.

Nakon što je objavljeno da su pronađene sumnjive torbe, deo međunarodnog aerodroma u Sofiji je evakuisan.

Iz aerodorma poručuju da će Terminal 1 biti zatvoren do ponoći i da su svi letovi preusmereni na Terminal 2.

Робот изнася багажа от буса. Следете на живо по @Kanal3_TV ситуацията от #летище #София https://t.co/YOxsJKO5S7 pic.twitter.com/wmiFKAl9cz

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sofija: Nije pronađen eksploziv u kombiju ispred aerodroma

Izvor: Radio 021, 01.Dec.2015

Ministarstvo unutrašnjih poslova Bugarske demantovalo je danas da je pronađena eksplozivna naprava u kombiju parkiranom ispred zgrade aerodroma u Sofiji..."Kombi je pomeren na sigurno i pregledan, a eksplozivna naprava nije pronađena", saopštila je Služba za odnose sa javnošću tog ministarstva...Ranije...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.