UZBUNA! Američki špijunski avion kruži iznad severa KiM: Ima samo JEDAN CILJ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2018, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZBUNA! Američki špijunski avion kruži iznad severa KiM: Ima samo JEDAN CILJ!

Na aerodrom u Prištini jutros oko 10 časova je sleteo avion američkih oružanih snaga "MC-12 Liberti" koji je namenjen za izviđanja i snimanja!

Letelica je prema podacima srpskih službi bezbednost sa prištinskog aerodroma poletela već u 13.15 sati, a desetak minuta kasnije započela je kruženje iznad severa Kosova i Metohije.

Sem snimanja situacije na severu KiM, koji je većinski nastanjen srpskim stanovništvom, specijalni avion oružanih snaga SAD ima za cilj i osmatranje položaja Vojske Srbije u Raški i na Kopaoniku.

BONUS VIDEO: Ovo su poslovi sa srednjom školom ili licencom koji mogu da vam donesu VIŠE OD 700 EVRA MESEČNO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LAZANSKI OTKRIO: Američki "MC-12 Liberti" nije slučajno sleteo u Prištinu! Cilj je ŠPIJUNIRANJE POLOŽAJA VOJSKE SRBIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Dec.2018, 14:07

Vojno-politički komentator Miroslav Lazanski ocenio je da je američki izviđački avion "MC-12 Liberti" sleteo juče na prištinski aerodrom da bi nadgledao alternativne pravce ulaza preko administrativne linije na sever Kosova...- Amerika ima 13 takvih aviona, to je avion za osmatranje, izviđanje,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.