UŽASNA NESREĆA KOD BRATUNCA! Pijani vozač iz Srbije udario pešaka - ostao na mestu mrtav

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 10:46

UŽASNA NESREĆA KOD BRATUNCA! Pijani vozač iz Srbije udario pešaka - ostao na mestu mrtav

Pešak čiji identitet još nije poznat poginuo je noćas oko tri časa u saobraćajnoj nesreći.

U saobraćajnoj nesreći učestvovalo je vozilo "audi" kojim je upravljao muškarac iz Republike Srbije i pešak čiji identitet nije utvrđen, piše Srpskainfo.

Pešaku je konstatovana smrt od strane dežurnog doktora Javne zdravstvene ustanove Dom zdravlja Bratunac. Vozač S.L. je alkotestiran prilikom čega je utvrđeno 0,74 g/kg alkohola u organizmu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon čega je uhapšen – pojasnili su u PU Zvornik.

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac su obavili uviđaj saobraćajne nesreće.

O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da se obavi obdukcija tela, te da se nakon preduzetih svih mera i radnji na dokumentovanju saobraćajne nesreće nadležnom tužilaštvu dostavi izveštaj o počinjenom krivičnom delu "Ugrožavanje javnog saobraćaja".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.