UŽAS u Zemun polju: Muškarac ubio ženu, pa presudio sebi

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2017, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS u Zemun polju: Muškarac ubio ženu, pa presudio sebi

Na lice mesta stigao veliki broj pripadnika policije

U Zemun polju je danas oko 12.30 časova muškarac ispalio projektil iz vatrenog oružja i usmrtio žensku osobu, nakon čega je izvršio samoubistvo.

Hitne službe odmah su izašle na mesto zločina.

Kako se nezvanično saznaje ubistvo se dogodilo u Ulici Elija Fincija, gde je žena iz vatrenog oružja pogođena u glavu i konstatovana joj je smrt na licu mesta.

Petnaestak minuta kasnije muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je presudio sebi hicem u srce, pa su lekari mogli samo da konstatuju smrt. Za sada nikome nije dozvoljeno da priđe, pa još uvek nije poznato šta je prethodilo ovom užasnom zločinu.

Nezvanično se saznaje da je par imao dvoje maloletne dece, blizance. Oko 14 časova tela su odneta na obdukciju, a više detalja znaće se nakon završetka uviđaja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubio ženu u Zemun Polju, pa izvršio samoubistvo

Izvor: Radio 021, 03.Dec.2017

Muškarac nepoznatih godina danas je u Zemun Polju, u Ulici Elija Fincija, oko 12.30 ispalio projektil iz vatrenog oružja i ubio jednu ženu...Kako navode u policiji, muškarac je nakon ubistva počinio samoubistvo...Uviđaj je u toku. Uskoro više informacija...Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...

Zemun: Ubistvo i samoubistvo

Izvor: Vesti-online.com, 03.Dec.2017

U Zemun polju je danas oko 12.30 časova muškarac ispalio projektil iz vatrenog oružja i usmrtio žensku osobu, nakon čega je izvršio samoubistvo...Uviđaj je u toku.

Nastavak na Vesti-online.com...

U Zemun Polju ubio ženu, pa sebe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2017

U Zemun Polju je, danas oko 12.30 časova, muškarac ispalio projektil iz vatrenog oružja i usmrtio žensku osobu, nakon čega je izvršio samoubistvo...Uviđaj je u toku, saopštio je MUP.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

HOROR U ZEMUN POLJU: Ženu ubio nasred ulice, pa se odvezao golfom i presudio sebi

Izvor: Press, 04.Dec.2017, 11:21

U Zemun polju u ulici Elija Fincija je danas oko 12.30 časova muškarac M.J. (49) ispalio projektil iz vatrenog oružja i usmrtio M.S. (46) sa kojom je bio u emotivnoj vezi, nakon čega je izvršio samoubistvo. . Foto: Marina...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.