Izvor: Blic, 03.Dec.2017, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U ZEMUNU Ubio ženu, pa izvršio samoubistvo!

Miloš J. (49) usmrtio je danas svoju devojku Miroslavu (46) u Zemun polju hicem iz pištolja, nakon čega je izvršio samoubistvo, saznaje "Blic".

Prema saopštenju MUP-a, tragedija se dogodila oko 12 i 30 sati.

Kako "Blic" saznaje, ubistvo se dogodilo u Ulici Elija Fincija, ispred broja 1a, gde je žena iz vatrenog oružja pogođena u glavu i konstatovana joj je smrt na licu mesta.

Petnaestak minuta kasnije, muškarac je presudio sebi hicem u srce u blizini firme "Knauf". Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽAS u Zemun polju: Muškarac ubio ženu, pa presudio sebi

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2017

Na lice mesta stigao veliki broj pripadnika policije..U Zemun polju je danas oko 12.30 časova muškarac ispalio projektil iz vatrenog oružja i usmrtio žensku osobu, nakon čega je izvršio samoubistvo...Hitne službe odmah su izašle na mesto zločina...Kako se nezvanično saznaje ubistvo se dogodilo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Ubio ženu, pa izvršio samoubistvo

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Dec.2017

BEOGRAD – Jedan, za sada neimenovani muškarac, usmrtio je žensku osobu u Zemun polju hicem iz pištolja, nakon čega je izvršio samoubistvo...Kako saopštava MUP, tragedija se dogodila oko 12 i 30 sati, javlja blic.rs...Uviđaj je u toku.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.