UŽAS U ZABAVNOM PARKU Na rolerkosteru Smeško teško povređeno četvoro ljudi

Izvor: Prva.rs, 02.Jun.2015, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U ZABAVNOM PARKU Na rolerkosteru "Smeško" teško povređeno četvoro ljudi

Tokom vožnje na rolerkosteru "Smeško" (Smiler) u Stafordširu, u vreme sudara u jednoj kabini je bilo 16 ljudi, dok su ostale bile prazne.
Osoblje zabavnog parka odmah je evakuisalo posetioce, a na mestu nesreće nalazi se Hitna pomoć s četiri vozila i helikopterom.
Rolerkoster "Smeško" ušao je u Ginisovu knjigu rekorda po broju obruča, a njegova izgradnja, u kojoj su učestvovali i psiholozi, koštala je vise od 20 miliona evra.
Vožnja na "Smešku", koji ima 14 obruča, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << dugačka je 1.170 metara, traje 165 sekundi i podiže putnike na visinu od 30 metara, pri brzini od 85 kilometara na sat.
Kako izgleda vožnja rolerkosterom "Smeško" pogledajte OVDE.

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Sudar rolerkostera u zabavnom parku, četvoro povređeno

Izvor: Večernje novosti, 02.Jun.2015

Najmanje četiri osobe su teško povređene u sudaru vagona rolerkostera u zabavnom parku “Alton Tauers” u Stafordšajeru.Kako prenosi “Raša tudej”, došlo je do sudara dva vagona na manjoj vožnji, a britanski mediji pišu da je u jednom vagonu bilo 16 ljudi dok je drugi bio prazan.Na lice...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.