UŽAS U SLAVONIJI: Srpkinja kupila devojčicu da bude supruga njenog sina, pa je držali ZATOČENU I TUKLI

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2021, 10:35

UŽAS U SLAVONIJI: Srpkinja kupila devojčicu da bude supruga njenog sina, pa je držali ZATOČENU I TUKLI

Roditelji 14-godišnjaka, 35-godišnjak i 30-godišnjakinja, su u gradu na području Brodsko-posavske županije došli u kuću u kojoj je živela 15-godišnjakinja s roditeljima.

U Hrvatskoj se vodi istraga protiv četiri osobe zbog sumnje da su dogovorili prisilan brak svoje dece.

Namera im je bila da dogovore prisilni brak devojčice i dečaka, ali i cenu za koju će kupiti devojčicu. Ona se protivila prisilnom braku zbog čega su joj pretili batinama.

Roditelji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su, bez obzira na sve, obavili "prodaju" devojčice. Roditelji dečaka su devojčicu zarobili. Okrivljeni su i za pokušaj nanošenja teške telesne povrede detetu koje se opiralo prisilnom braku.

Svo četvoro osumnjičeni su za trgovinu ljudima. Uz to, roditelji dečaka osumnjičeni su za oduzimanje slobode devojčici i nanošenje teške telesne povrede u pokušaju, a otac devojčice za pretnju detetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Hrvatska, istraga protiv četiri osobe zbog ugovaranja maloletničkog braka

Izvor: RTS, 26.Okt.2021

U Hrvatskoj se vodi istraga protiv četiri osobe zbog sumnje da su ugovorili prisilan brak svoje dece. . U Županijskom državnom tužilaštvu u Slavonskom Brodu ispitani su 35-godišnji hrvatski državljanin i 30-godišnja državljanka Srbije, roditelji 14-godišnjaka..Uz...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.