UŽAS U ŠKOLI - DOMAR ZLOSTAVLJAO DETE Isplivali gnusni detalji zločina, oglasila se policija

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 19:28

UŽAS U ŠKOLI - DOMAR ZLOSTAVLJAO DETE Isplivali gnusni detalji zločina, oglasila se policija

Uhapšenom je određeno zadržavanje do 72 sata.

Crnogorska policija saopštila je danas da je 47.godišnji uhapšen zbog sumnje da je sek*ualno zlostavljao maloletnu osobu u školi na severu zemlje u kojoj radi kao domar.

- Pripadnici Regionalnog centra bezbednosti 'Sjever' su u saradnji sa službenicima Sektora granične policije sprečili pokušaj bekstva osumnjičenog (47), pronašli ga i doveli u službene prostorije - navodi se u saopštenju Uprave policije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prenose Vijesti.

Dodaje se da je muškarac uhapšen po nalogu Višeg državnog tužilaštva zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje u produženom trajanju.

On je osumnjičen da je u junu i septembru 2022. godine, kao i 19. maja ove godine, seksualno zlostavljao maloletno lice u prostorijama škole koju ono pohađa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.