UŽAS U POZNATOM PARKU: Devojčica na putu do škole pronašla delove tela, uključujući dve glave (UZNEMIRUJUĆI SNIMCI)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 20:14

UŽAS U POZNATOM PARKU: Devojčica na putu do škole pronašla delove tela, uključujući dve glave (UZNEMIRUJUĆI SNIMCI)

Usledila su hapšenja.

Dve osobe su uhapšene u vezi sa otkrićem nekoliko delova tela — uključujući dve odsečene glave — u popularnom parku na Long Ajlendu prošle nedelje, saznaje Njujork Post.

Hapšenja su usledila u utorak rano u trenutku kada su policajci upali u kuću na Reilroud aveniji u Amitivilu u Njujorku, rekli su policijski izvori za Njujork Post.

Prvi deo tela pronašla je u četvrtak ujutru devojčica koja je sa grupom prijatelja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << išla pešice do škole na bulevaru Sigal — koji se nalazi na istočnoj strani parka.

Kada su vlasti počistile područje, pronašle su delove nekoliko drugih udova za koje policajci kažu da pripadaju muškarcu i ženi.

Istražitelji su rekli da se nadaju da će im DNK testovi — kao i tetovirana leva ruka čoveka — pomoći da identifikuju žrtve.

Uznemirujuće snimke možete pogledati OVDE.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf/M.P./M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HOROR U POPULARNOM PARKU Devojčica pronašla raskomadana tela na putu do škole: Među ostacima i dve glave

Izvor: Blic, 05.Mar.2024

Najmanje dve osobe su uhapšene nakon što je devojčica, na putu do škole, naišla na raskomadane delove tela, u popularnom parku na Long Ajlendu prošle nedelje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.