UŽAS U NOVOSADSKOJ GIMNAZIJI! Sramne scene snimljene kamerom, dečaci na zidu toaleta LUPALI RECKE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021, 15:49

UŽAS U NOVOSADSKOJ GIMNAZIJI! Sramne scene snimljene kamerom, dečaci na zidu toaleta LUPALI RECKE (VIDEO)

Bizarni grafit ispisan markerom, navodno nastao je u jednoj novosadskoj gimnaziji

Bizarni grafit ispisan markerom, navodno nastao u jednoj novosadskoj gimnaziji, šokirao je korisnike društvenih mreža. Naime, na snimku se vide natpisi ekstremiteta ispisani markerom na pločicama iznad pisoara. Iako je osoba koja je snimila video i postavila ga na Tik Tok, dopisala reč "ličnost", reči poput "d**e i "s**e" bodu oči kao jasni seksizam.

Pored navedenih primera, na listi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se nalaze i stopala, ispod kojih se i nalazi najviše recki, navodno, gimnazijalaca. Prema navodima, recke koje se lupaju označavaju ono što se nekom muškarcu dopalo kod devojke koju su neposredno pre ulaska u toalet videli, ali i generalno šta prvo primete kod devojke.

Sudeći prema "reckama" mladići koji su započeli, te i prihvatili ovaj format bizarnog ocenjivanja devojaka, najviše pažnje poklanjaju stopalima, nakon čega ide zadnjica, te grudi i na posletku, ličnost, koja je nažalost, dopisana poslednja.

Iako se u komentarima na Redditu tvrdi kako se ovo bizarno ocenjivanje sprovodi unutar toaleta jedne gimnazije u Novom Sadu, i dalje nije poznato da li je to tačna lokacija ovog poražavajućeg zida.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.