UŽAS U ČAČKU! Srušio se kran, snažno odjeknulo, horizontalni deo mašine pao sa velike visine!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2023, 00:08

UŽAS U ČAČKU! Srušio se kran, snažno odjeknulo, horizontalni deo mašine pao sa velike visine!

Drama u čačanskom naselju Avenija lipa

U popodnevnim časovima u čačanskom naselju Avenija lipa došlo je do incidenta kada je sa velike visine na tlo pao horizontalni deo građevinskog krana.

Na toj lokaciji su u toku građevinski radovi već neko vreme, a deo krana pao je na deo koji je adekvatno obeležen kao gradilište.

- Čulo se danas poslepodne da je dizalica na ovom gradilištu pala, bez oluje, bez nekog vetra, sama od sebe. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Živim u zgradi koja je jako blizu i svuda oko nas su neka gradilišta, ovo je naselje u Čačku koje je bilo jedno od najlepših. Kranovi vise na svih gradilišta ovde preko bulevara, preko ulica, preko zgrada. Dečije igralište je tu na nekih 50 metara, tu je i supermarket, tako da je ovo sama sreća u nesreći - rekao je meštanin čačanskog naselja Avenija lipa.

Iako kranovi poslednjih dana širom Srbije padaju usled jakog vetra i oluje, ova nezgoda dogodila se po mirnom danu, tako da će tačan uzrok nezgode biti poznat tek nakon istrage.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Obrt u slučaju srušenog krana u Čačku: Evo šta tvrde iz građevinske firme

Izvor: B92, 25.Jul.2023

Nakon što je građane uznemirila vest da se u čačanskom naselju Avenija srušio deo krana, oglasili su se iz firme koja je zadužena za izgradnju stambene zgrade na datoj lokaciji. Oni ističu da kran nije sam pao, već da je demontiran od strane radnika i to iz bebzedonosnih razloga.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.