OTMICA U BEOGRADU: Držali čoveka u zgradi 21 dan kako bi im prepisao stan

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2018, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTMICA U BEOGRADU: Držali čoveka u zgradi 21 dan kako bi im prepisao stan

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su R.S. (56) i N.J. (39) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo otmica.

Malu Milicu NIJE UBILA bakterija iz BUNARA, smrt devojčice iz Bele Crkve DOBILA EPILOG

Osumnjičeni se terete da su, septembra prošle godine, na prevaru odveli 41-godišnjeg muškarca i zatvorili u zgradu u jednom prigradskom naselju u Beogradu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde su ga držali 21 dan, psihički i fizički maltretirali i primorali da potpiše da im je „prodao“ stan i tri automobila, navodi se u saopštenju policije.

UŽAS U OSNOVNOJ ŠKOLI KOD BEOČINA: Nastavnik fizike uhapšen zbog nedozvoljenih polnih radnji nad nekoliko učenika

Sumnja se da su od oštećenog uzeli i elektromaterijal u vrednosti od oko 40.000 evra. Prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenih policija pronašla dve bejzbol palice, jedan pancir i dva metka za magnum 357. nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.