UŽAS! PARNI KOTAO OŠURIO ČOVEKA: Muškarac sa teškim opekotinama primljen na VMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 09:02

UŽAS! PARNI KOTAO "OŠURIO" ČOVEKA: Muškarac sa teškim opekotinama primljen na VMA

Smešten na intenzivnu negu

Ekipe lekara na Vojno-medicinskoj akademiji noćas su imali pune ruke posla. U poslednja 24 sata zabeleženo je više od 500 poziva, a oko 19 časova na VMA je stigao pacijent sa veoma teškim povredama. Kako su saopštili lekari, muškarac je zadobio opekotine nakon što je došlo do kvara na parnom kotlu u njegovoj kući.

- On je zadobio ozbiljne povrede, opekotine u vidu 50 odsto oštećene površine - rekli su sa VMA. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Kako ističu lekari Hitne pomoći muškarac je hitno zbrinut u njihovoj ustanovi.

- Na vreme je zbrinut, pokrenuta je na vreme radiografska dijagnostika i on je smešten na jedinici intenzivne nege. Njegovo stanje je trenutno stabilno. Nastavljamo da pratimo njegovo stanje - rekao je lekar sa VMA.

Kako je saopšteno tokom noći bilo je povreda iz saobraćajnih nesreća i povreda prilikom korišćenja kućnih aparata i alata.

- Srećom nije bilo ozbiljnijih povreda. Imali smo pacijenta povređenog motornom testerom, lekarske ekipe su ga zbrinule, ekipe plastičnih hirurga i traumatologa. I on je u stabilnom stanju - istakao je lekar.

(Srbija Danas/Telegraf)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.