UŽAS NA ADI BOJANI! Lekari lečili kovid pacijente u LAŽNOJ AMBULANTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021, 12:25

UŽAS NA ADI BOJANI! Lekari lečili kovid pacijente u LAŽNOJ AMBULANTI

Takođe, policija je krivičnu prijavu podnela i protiv I. J. (59) iz Bara

Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju podnete su krivične prijave protiv dva lekara zbog sumnje da su neovlašećeno lečili pacijente u improvizovanoj ambulanti u naselju HTP Ulcinjska rivijera – turističko naselje Ada Bojana.

Kako navode iz Uprave policije krivična prijava je podneta protiv J. I. (65) iz Republike Srbije sa stalnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prebivalištem u Baru po zanimanju lekar specijalista urolog zaposlen u Opštoj bolnici Bar zbog sumnje da je izvršio krivčno delo nedozvoljeno bavljenje privrednom delatnošću.

“On je ovo delo izvršio na način što je, kako se sumnja, bez dozvole nadležnog organa obavljao lekarske preglede i pružao medicinsku pomoć pacijentima u improvizovanoj ambunati koja se nalazi u naselju HTP Ulcinjska rivijera – turističko naselje Ada Bojana”, saopštili su iz policije.

po zanimanju lekar internista zaposlen u Domu zdravlja "Bogdan Vujošević" u Ulcinju, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno bavljenje privrednom delatnošću u sticaju sa krivičnim delom posebni slučajevi falsifikovanje isprave – neovlašćena upotreba pravog pečata ili znaka.

“I.J. je delo koje mu se stavlja na teret izvršio tako što je, kako se sumnja, u dužem vremenskom periodu bez dozvole nadležnog organa obavljao lekarske preglede i pružao medicinsku pomoć pacijentima u improvizovanoj ambulanti koja se nalazi u naselju Velika plaža a kojom prilikom je koristio original obrasce i pečate JU Dom zdravlja Ulcinj”, zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Podneta krivična prijava; "Krivokapić prekoračio granicu"

Izvor: B92, 21.Sep.2021, 09:33

Podgorica -- Opoziciona DPS Mila Đukanovića podnela Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) krivičnu prijavu protiv premijera Zdravka Krivokapića i drugih osoba...Prijava je podneta, kako se navodi, zbog sumnje da su zloupotrebili svoj položaj i prekoračili svoja službena ovlašćenja tokom događaja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.