UŽAS KOD POPRAVNOG DOMA: Auto sleteo s puta i ZABIO se u drvo, ima povređenih! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 07.Jul.2016, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS KOD POPRAVNOG DOMA: Auto sleteo s puta i ZABIO se u drvo, ima povređenih! (FOTO)

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 04:15 minuta kod niškog Kazneno-popravnog doma teško je povređen A.M. (30) iz Leskovca, dok su još tri osobe zadobile lakše povrede.

Do nezgode je došlo kada je A.M. svojim "ševroletom“ američke registracije, krećući se iz pravca Niša ka izlazu na autoput, prilikom nailaska na kružni tok, najverovatnije zbog velike brzine sleteo s puta.

Vozilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je pokidalo zaštitne stubiće i lanac uz ivicu kolovoza, a zatim se zabilo u drvo. Od siline udarca stablo je puklo i izvaljeno je iz zemlje.

Foto: Telegraf

Kako je saopšteno u niškom Urgentnom centru, A.M. je zadržan na lečenju na Klinici za neurohirurgiju dok su ostale tri osobe puštene na kućno lečenje.

Policija je potvrdila da je došlo do saobraćajne nezgode i da je obavljen uviđaj.

(D.R.)


Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

POČASNI SRPSKI KONZUL IZBEGAO POVREDE: Teška saobraćajna nesreća na putu Ohrid – Kičevo (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 07.Jul.2016

Tri osobe su teško povređene u saobraćajnoj nesreći u Makedoniji, na magistralnom putu Ohrid - Kičevo, između sela Mešeišta i Trebeništa. Oni su preneti u ohridsku bolnicu...U nezgodi koja se dogodila rano jutros učestvovali su džip "porše" sa diplomatskim oznakama, u kome se prema nezvaničnim...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.