UŽAS KOD ČAČKA! Stravična saobraćajna nesreća - četiri mladića poginula

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2022, 11:44

UŽAS KOD ČAČKA! Stravična saobraćajna nesreća - četiri mladića poginula

Jeziva tragedija u Čačku-

Nekoliko sati iza ponoći na lokalnom putu od Čačka ka selu Jančići došlo je do stravične saobraćajne nesreće u kojoj su, prema prvim informacijama sa terena, život izgubila četiri mladića.

- Vraćali su se valjda sa neke žurke i vozač je izgubio kontrolu nad automobilom i sleteli su sa puta. Svi su nastradali. Ovo je prava tragedija, radi se o tek punoletnim mladićima. Svi su imali po 18 ili 19 godina - kaže za medija jedan od meštana sela Jančići koji se jutros našao u blizini mesta gde su mladići sleteli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Teška saobraćajna nesreća kod Čačka: Četiri mladića poginula

Izvor: Danas, 26.Jun.2022

U noći između subote i nedelje u Jančićima se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj su život izgubila četvorica mladića iz Čačka.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.