UŽAS KOD BAČKE PALANKE: Automobilom udario u stub, USMRTIO ženu (53) na licu mesta

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2021, 13:05

UŽAS KOD BAČKE PALANKE: Automobilom udario u stub, USMRTIO ženu (53) na licu mesta

Vozač je zadobio teške telesne povrede, a njegov suvozač star 17 godina lakše.

U selu Obrovac kod Bačke Palanke, u nedelju oko 20 sat, dogodila se stravična saobraćajna nesreća u kojoj je poginula jedna ženska osoba stara 53 godine.

Kako se saznaje, vozač folksvagena (27) je, usled neprilagođene brzine u krivini, sišao sa kolovoza i tom prilikom udario ženu pešaka.

Zatim je skrenuo na suprotnu stranu i udario u betonsku banderu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pored puta.

Obojica su prevezena na Klinički centar u Novom Sadu kako bi se sanirale povrede.

Policija je izvršila uviđaj, a posle istrage će biti poznati svi detalji ovog tragičnog događaja, kao i to da li je vozač bio pod dejstvom alkohola.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žena nastradala na pešačkom prelazu u Obrovcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2021

Pedesettrogodišnja I.P nastradala je sinoć na licu mesta u Obrovcu, nakon što je na nju dok je prelazila preko pešačkog, velikom brzinom naleteo L.J. vozač automobila marke Volkswagen, koji je potom izgubio kontrolu nad vozilom i udario u betonsku banderu pored puta, saznaje RTV..."Telo nesrećne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.