USRED DRAME KOJA IH JE ZADESILA: Zoranov brat Miloš Marjanović se oženio dugogodišnjom devojkom Milicom

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2017, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USRED DRAME KOJA IH JE ZADESILA: Zoranov brat Miloš Marjanović se oženio dugogodišnjom devojkom Milicom

Vladimir Marjanović i dalje nije smeo ništa da komentariše

Miloš Marjanović, brat osumnjičenog Zorana Marjanovića, koji se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je usmrtio svoju suprugu Jelenu Krsmanović Marjanović, u petak se venčao sa dugogodišnjom devojkom Milicom.

Nakon venčanja u opštini, kojem su prisustvovali samo kumovi, svi su otišli u dom Marjanovića u Borči, gde je priređen ručak za članove obe familije.

Svi su očekivali da će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zoran tražiti dozvolu da pokojnoj Jeleni zapali sveću u kapeli, ali to se NIJE DESILO

Sve to Zoranov i Milošev otac nije smeo da prokomentariše.

Kako se nezvanično saznaje, Miloš se u petak venčao sa dugogodišnjom devojkom i rekao da će kasnije obaviti kasnije i crkveno venčanje, dok se situacija maalo smiri.

- Pre Zoranovog hapšenja, zakazao je venčanje kako bi sa devojkom koja je u drugom stanju, tu vezu i ozvaničio. Nije bilo ništa posebno. Tokom ručka su pokušali da animiraju Zoranovu ćerkicu, koja mnogo pati za ocem – rekao je sagovornik.

Kako se saznaje, Miloš je planirao davno svadbu, ali je morao da je odloži zbog tragedije kad je Jelena ubijena.

Inače, tokom istrage, brat Zorana Marjanovića je davao izjave u policiji povodom celog slučaja koji je okupirao porodicu Marjanović.

Podsećamo, pevačica Granda je ubijena 2. aprila u Borči, a do danas još nije razjašnjeno ko je počinio ovaj užasan zločin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NJIMA JE DO SLAVLJA EKSKLUZIVNO Ozenio se brat Zorana Marjanovica

Izvor: medio.rs, 24.Sep.2017, 08:54

Miloš Marjanović, brat osumnjičenog Zorana Marjanovića, koji se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je usmrtio svoju suprugu Jelenu Krsmanović Marjanović, u petak se venčao sa dugogodišnjom devojkom Milicom...Kako saznajemo, nakon venčanja u opštini, kojem su prisustvovali samo kumovi, svi su...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.