USPON I PAD NAJOPASNIJE ŽENE MEKSIČKOG KARTELA: Njen dečko se toliko uplašio njenog manijakalnog ubi

Izvor: Kurir, 23.Sep.2015, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USPON I PAD NAJOPASNIJE ŽENE MEKSIČKOG KARTELA: Njen dečko se toliko uplašio njenog manijakalnog ubi

Melisa Kalderon (30) je šefica jednog od najmoćnijih kartela u Meksiku. Poznata je kao "La Čina", a njen ugled zbog nasilničkog krvoprolića je toliko veliki da je kako se veruje njen dečko odlučio da je prijavi vlastima.

La Čina je uhapšena početkom nedelje u Meksiko Sitiju, a ona je zapravo manijakalni "kontrol frik", čija je nemilosrdna brutalnost i kratki živci plašila sve oko nje.

Oni koji bi upoznali njenu mračnu stranu bili su mučeni i odbacivani. U istrazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << o njenim zločinima piše da se smatra da je ubila oko 180 ljudi.

Dečko La Čine, koji je delovao kao njena desna ruka, Pedro Gomez nedavno je izdao i predao vlastima u zamenu za smanjenje sopstvene kazne. On je bio uključen u sve detalje zločina, lokacija tajnih grobnica njenih žrtava i još mnogo toga.

Volela je i da pokaže "previše". Pa je tako stalno pokazivala fotografije sa oružjem koje su zaista užasavajuće.

(Dejli Mejl)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.