MONSTRUOZNO UBISTVO! Muškarac (30) usmrtio TRUDNU DEVOJKU (23) i nerođenog sina

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 18:45

MONSTRUOZNO UBISTVO! Muškarac (30) usmrtio TRUDNU DEVOJKU (23) i nerođenog sina

Velika porota optužila je 30-godišnjeg muškarca iz Ohaja za ubistvo svoje trudne devojke, 23-godišnje Ališije Rose, i njenog nerođenog deteta.

Džimi Dejvid Koul, za kojeg policija veruje da je bio otac nerođenog deteta, suočen je sa tri tačke optužnice za ubistvo, dve za napad, a jednu za pokušaj prikrivanja dokaza.

Rosa i njeno nerođeno dete umrli su 30. marta nakon što je trudnica više puta izbodena. Njeno telo je pronađeno u stanu u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bouling Grinu u Ohaju nešto iza 4.00 ujutro, nakon što je neko dojavio policiji da žena leži bez svesti, piše "Pipl".

Policija je uhapsila Koula 31. marta zbog navodnog kršenja uslovne slobode, da bi ga potom optužili za novi zločin. Ako bude osuđen preti mu maksimalna kazna od 33 godine zatvora. Istraga slučaja se nastavlja, a vlasti su rekle da je moguće i podizanje novih optužnica.

- Koul je nevin dok se ne dokaže da je kriv i nadamo se da smo preduzeli prvi korake da donesemo razrešenje za Rosinu porodicu nakon ovog nasilnog čina - naveli su u zajedničkom saopštenju šef policije Bouling Grina Toni Hetrik i okružni tužilac Vuda Pol Dobson.

U smrtovnici objavljenoj u novinama navodi se da su Ališa Rosa Konfer i njen sin Amor iz Bouling Grina umrli 30. marta i dodaje da je trudnica "bila uzbuđena što će dobiti prelepog malog dečaka".

Na sajtu “GoFundMe” otvorena je stranica za prikupljanje pomoći za sahranu.

- Nema reči kojima možemo da opišemo bol koji osećamo zbog gubitka naših voljenih. Ališa je bila puna života i radosti. Imala je osmeh koji bi obasjao čitavu sobu. Bila je pametna i odlučna, sa radnom etikom van svakog poimanja - navodi se u poruci.

Koul je u pritvoru i trebalo bi da se uskoro pojavi pred sudom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.