USKORO ZAVRŠETAK: EVO kada će biti završeni radovi na Slaviji, Ruzveltovoj ulici i Brankovom mostu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2017, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USKORO ZAVRŠETAK: EVO kada će biti završeni radovi na Slaviji, Ruzveltovoj ulici i Brankovom mostu

Dobre vesti!

U sredini Studentskog trga nalaziće se izlaz iz garaže koja će imati 950 mesta za parkiranje, rekao je gradski menadžer Goran Vesić.

On je istakao da će biti raspisan poziv za javno-privatno partnerstvo za garažu čija izbradnja će, kako se očekuje, početi u drugoj polovini 2018.

Govoreći o radovima na rekonstrukciji nekoliko ulica u gradu, Vesić kaže da će svi radovi na Slaviji, Bulevaru oslobođenja i Ruzveltovoj ulici biti završeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do 16. novembra.

- Ruzveltova će biti završena ranije. Trudimo se da radovi budu završeni ranije, to ne smem da obećam, ali mislim da ćemo uspeti da budu pre 16. novembra - kaže Vesić.

Kada je reč o Brankovom mostu, Vesić je naveo da će radovi biti završeni tokom jeseni i da će 10. decembra na mostu biti pet traka koje će se koristiti, umesto sadašnje četiri, s tim što će biti zatvorena samo žuta traka iz pravca Novog Beograda prema starom gradu jer će tu morati još da ostanu mašine.

Najavio je da su sledeće godine planirani radovi u Ulici kneza Miloša, radiće se i Trg Republike, Studentski trg, a počeće i radovi od Ruzveltove, celim potezom do Kalemegdana, odnosno 27. marta i Cara Dušana.

- Grad treba da se uredi, decenijama nije obnovljen. Vreme je da ovaj grad postane sređen, da postane pravi evropski grad - zaključio je Vesić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.