UPUCAN ČUMETOV BRATANAC: Napadač sa FANTOMKOM ispalio mu metak u predelu glave

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 08:28

UPUCAN ČUMETOV BRATANAC: Napadač sa FANTOMKOM ispalio mu metak u predelu glave

Njegovo stanje za sada nije poznato.

Bratanac svedoka saradnika u procesu protiv kriminalnog Zemunskog klana Ljubiše Buhe Čumeta, N. B. ranjen je iz vatrenog oružja u glavu.

Nesrećan slučaj odigrao se u Surčinu, na benzinskoj pumpi, kada je Čumetovom bratancu nepoznati napadač sa fantomkom na glavi prišao i ispalio metak u predelu glave.

Kako se saznaje, napadač je pucao iz lovačke puške sačmare.

Ljubiša Buha bio je svedok saradnik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u postupcima protiv kriminalnog Zemunskog klana. Kaznu je izdržavao zbog krivičnog dela prikrivanja, ugrožavanja sigurnosti pripadnika obezbeđenja njegove bivše supruge Milana Ljubenovića, kao i za sprečavanje i ometanje dokazivanja svojoj tadašnjoj supruzi Ivani Buhi.

N.B. je preživeo i kolima Hitne pomoći prebačen u bolnicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.