Ranjen bratanac Ljubiše Buhe Čumeta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Avg.2020, 08:41

Ranjen bratanac Ljubiše Buhe Čumeta

Bratanac svedoka saradnika u procesu protiv kriminalnog Zemunskog klana Ljubiše Buhe Čumeta, N. B. ranjen je iz vatrenog oružja u glavu, preneli su beogradski mediji.

Kako prenosi Kurir, nesrećan slučaj se odigrao u Surčinu, na benzinskoj pumpi, kada je N. B. nepoznati napadač sa fantomkom na glavi prišao i ispalio metak u predelu glave.

Kako se saznaje, napadač je pucao iz lovačke puške sačmare.

N.B. je kolima Hitne pomoći prebačen u bolnicu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Njegovo stanje za sada nije poznato.

Ljubiša Buha bio je svedok saradnik u postupcima protiv kriminalnog Zemunskog klana. Kaznu je izdržavao zbog krivičnog dela prikrivanja, ugrožavanja sigurnosti pripadnika obezbeđenja njegove bivše supruge Milana Ljubenovića, kao i za sprečavanje i ometanje dokazivanja svojoj tadašnjoj supruzi Ivani Buhi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Bratanca Ljubiše Buhe Čumeta maskirani napadač upucao u glavu

Izvor: Radio 021, 09.Avg.2020

Bratanac svedoka saradnika u procesu protiv kriminalnog Zemunskog klana Ljubiše Buhe Čumeta, N. B, ranjen je sinoć oko jedan čas posle ponoći iz vatrenog oružja u glavu...N. B. je upucan u Surčinu na benzinskoj pumpi, kada mu je nepoznati napadač sa fantomkom na glavi prišao i ispalio hitac...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.