UPOZORENjE RHMZ: Pljuskovi, praćeni grmljavinom i gradom

Izvor: Večernje novosti, 18.Jun.2019, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPOZORENjE RHMZ: Pljuskovi, praćeni grmljavinom i gradom

Republički hidrometerološki zavod izdao je upozorenje, za danas i u utorak, na jake pljuskove, grmljavinu i lokalnu pojavu grada, u severnim i zapadnim delovima zemlje, kao i na teritoriji grada Beograda U Srbiji će u utorak biti promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, intenzivnijim u centralnim, zapadnim i južnim krajevima, gde se očekuju i vremenske nepogode, 20 do 30 litara kiše u kratkom vremenskom periodu, lokalno i više, grad i olujni >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << vetar. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 15 do 20 C, najviša od 26 do 30 C, saopštio je Republički hidrometeoroloski zavod. U Beogradu će u utorak biti promenljivo oblačno, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura 19 C, najviša 27 C. Izgledi vremena za Srbiju u narednih sedam dana - do 25. juna: U većini dana promenljivo oblačno sa čestom pojavom pljuskova sa grmljavinom. Od četvrtka do subote pretežno sunčano, a uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde se očekuju kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. Temperatura u većini dana od 27 do 31 stepen.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom

Izvor: Beta, 18.Jun.2019

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, a u centralnim, zapadnim i južnim krajevima moguće su vremenske nepogode sa 20 do 30 litara kiše u kratkom vremenskom periodu, gradom i olujnim vetrom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).Najniža temperatura kretaće se od 15 do 20...

Nastavak na Beta...

Danas promenljivo oblačno, a u ovim delovima zemlje spremite se za NEPOGODE!

Izvor: RTV Pink, 18.Jun.2019

Maksimalna dnevna temperatura u pojedinim mestima iznosiće 30 stepeni Celzijusa.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.