Danas oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom

Izvor: Beta, 18.Jun.2019, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, a u centralnim, zapadnim i južnim krajevima moguće su vremenske nepogode sa 20 do 30 litara kiše u kratkom vremenskom periodu, gradom i olujnim vetrom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).Najniža temperatura kretaće se od 15 do 20 stepeni, a najviša od 26 do 30 stepeni Celzijusa.U Beogradu će danas biti promenljivo oblačno, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura biće oko 19, a najviša 27 stepeni Celzijusa.Pobolјšanje biometeoroloških prilika za većinu hronično obolelih. Izvestan oprez se savetuje osobama sa povišenim krvnim pritiskom. Reumatski bolovi i neraspoloženje su mogući kao meteoropatske reakcije.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Jun.2019

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, a u centralnim, zapadnim i južnim krajevima moguće su vremenske nepogode sa 20 do 30 litara kiše u kratkom vremenskom periodu, gradom i olujnim vetrom, saopštio je RHMZ...Najniža temperatura kretaće se od 15 do 20 stepeni, a najviša od 26 do 30 stepeni...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.